/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

CFM anunță despre inundarea unui segment de cale ferată în sudul țării

missing
14 iulie 2020, ora 11:40

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” informează că în zona satului Crihana Veche, raionul Cahul, pe segmentul de cale ferată Cahul-Colibaşi, apele râului Prut au acoperit în totalitate linia de cale ferată.

Astfel, circulaţia trenurilor marfare pe acest segment rămâne în continuare sistată. Aceasta va fi reluată imediat ce nivelul apelor nu va crea pericole şi nu va afecta circulaţia trenurilor în zona respectivă.

Precizăm că până la 17 iulie curent, în regiunea se sud a țării este în vigoare avertizarea hidrologică Cod Galben de inundații. Potrivit avertizării, în râul Prut, pe sectorul s. Leușeni – s.Brânza se menține nivelurilor înalte ale apei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram