/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Igor Dodon: Șase - opt deputați socialiști au scris depoziții la Procuratură privind tentativa de corupere

missing
14 iulie 2020, ora 20:43

Sunt între șase și opt deputați ai Partidului Socialiștilor (PSRM) care au făcut depoziții la Procuratura Generală (PG) referitor la faptul că le-au fost propuse sume de bani pentru a părăsi fracțiunea. Despre aceasta a declarat președintele Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Pot să vă spun că depoziții oficiale la PG deja au depus zece sau 15 deputați, inclusiv vreo șase – opt de la socialiști și de la democrați. S-au dus la procuror și au scris la mine a fost cutare, pe data cutare, mi-a propus cutare. Acestea sunt documente oficiale depuse la PG”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon a precizat că este îngrijorat de această situație și că așteaptă acțiuni de la PG. „Trebuia probabil unele decizii deja să fie luate”, a spus președintele.

Menționăm că, PG instrumentează și o cauză penală legată de coruperea unor deputați din PSRM pentru a-i convinge să părăsească fracțiunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram