Sunt între șase și opt deputați ai Partidului Socialiștilor (PSRM) care au făcut depoziții la Procuratura Generală (PG) referitor la faptul că le-au fost propuse sume de bani pentru a părăsi fracțiunea. Despre aceasta a declarat președintele Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Pot să vă spun că depoziții oficiale la PG deja au depus zece sau 15 deputați, inclusiv vreo șase – opt de la socialiști și de la democrați. S-au dus la procuror și au scris la mine a fost cutare, pe data cutare, mi-a propus cutare. Acestea sunt documente oficiale depuse la PG”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon a precizat că este îngrijorat de această situație și că așteaptă acțiuni de la PG. „Trebuia probabil unele decizii deja să fie luate”, a spus președintele.

Menționăm că, PG instrumentează și o cauză penală legată de coruperea unor deputați din PSRM pentru a-i convinge să părăsească fracțiunea.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!