/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În Chişinău a fost văzut primul BMW i8 importat prin dealer oficial! Este şi primul înmatriculat în Moldova

missing
14 iulie 2020, ora 11:48

Am descoperit şi noi de curând că avem în Republica Moldova un exemplar BMW i8 Coupe înregistrat oficial şi înmatriculat cu numere locale, după ce anterior câteva maşini similare au fost observate pe străzile capitalei, însă înmatriculate în străinătate.

Câteva imagini ne-au fost trimise la adresa redacţiei de către un cititor, care s-a minunat de acest automobil într-o parcare din piaţa Dimitrie Cantemir (sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”).

Reieşind din imaginile publicate mai devreme pe o pagină de Instagram, cu automobilul în cauză, acesta se află în ţară deja de câteva săptămâni şi se exploatează activ pe drumurile din capitală. Află mai multe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram