Am descoperit şi noi de curând că avem în Republica Moldova un exemplar BMW i8 Coupe înregistrat oficial şi înmatriculat cu numere locale, după ce anterior câteva maşini similare au fost observate pe străzile capitalei, însă înmatriculate în străinătate.

Câteva imagini ne-au fost trimise la adresa redacţiei de către un cititor, care s-a minunat de acest automobil într-o parcare din piaţa Dimitrie Cantemir (sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”).

Reieşind din imaginile publicate mai devreme pe o pagină de Instagram, cu automobilul în cauză, acesta se află în ţară deja de câteva săptămâni şi se exploatează activ pe drumurile din capitală. Află mai multe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!