/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Incendiu la Leova: Șase miei și trei șoproane, înghițite de flăcări

missing
14 iulie 2020, ora 09:47

Șase miei și trei șoproane au fost distruse în urma unui incendiu din seara zilei de luni, 13 iulie, într-o gospodărie din localitatea Cazangic, raionul Leova.

Echipajul de pompieri care a intervenit a reușit să salveze casa de locuit care se afla în nemijlocită apropiere. Au fost distruse șoproanele construite din lemn și stuf și au pierit șase miei. Din cauza materialului arzător, cum ar fi nutrețul depozitat, dar și stuful și lemnul din care au fost executate construcțiile, focul s-a răspândit cu repeziciune.

În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Specialiștii urmează să stabilească cauza exactă a producerii incendiului, dar și circumstanțele izbucnirii acestuia.

Potrivit primelor cercetări, incendiul ar fi izbucnit în urma jocului copiilor cu focul. Doi minori, un băiat în vârstă de 10 ani și o fetiță de doar 2 ani au fost observați cum se jucau cu chibriturile în preajma șoproanelor.

În acest context IGSU îndemnă oamenii care au în grijă minori să-i supravegheze strict, fără de a le permite jocul cu sursele de aprindere, în vederea evitării incendiilor, dar și arsurilor provocate de acestea. Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 trei copii au decedat în incendii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram