/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept, cu motor V8 de 6.4 litri, se prezintă înaintea noului Ford Bronco

missing
14 iulie 2020, ora 09:30

Noua generaţie a modelului legendar Ford Bronco se prezintă în această pentru noi noapte peste ocean, iar cei de la Jeep, care văd deja un concurent serios în acest model pentru Wrangler, anunţă despre pregătirea unei versiuni extreme care să mai fure din atenţia celor care se vor orienta cumva să-şi cumpere un Bronco.

Entuziaștii Jeep au cerut în ultimii ani introducerea sub capota lui Wrangler a unui motor V8 și noul Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept este un indiciu că visul lor va deveni realitate în curând.

Ultima dată când un model al mărcii americane a fost oferit cu motor V8 s-a întâmplat în 1981, atunci când Jeep CJ a primit un agregat de 5.0 litri care producea 127 CP şi 298 Nm de cuplu. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram