Noua generaţie a modelului legendar Ford Bronco se prezintă în această pentru noi noapte peste ocean, iar cei de la Jeep, care văd deja un concurent serios în acest model pentru Wrangler, anunţă despre pregătirea unei versiuni extreme care să mai fure din atenţia celor care se vor orienta cumva să-şi cumpere un Bronco.

Entuziaștii Jeep au cerut în ultimii ani introducerea sub capota lui Wrangler a unui motor V8 și noul Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept este un indiciu că visul lor va deveni realitate în curând.

Ultima dată când un model al mărcii americane a fost oferit cu motor V8 s-a întâmplat în 1981, atunci când Jeep CJ a primit un agregat de 5.0 litri care producea 127 CP şi 298 Nm de cuplu. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!