/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

„Nu se pot înțelege cum să împartă blana ursului din pădure”. Reacția PSRM la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

missing
14 iulie 2020, ora 16:31

PSRM susține în continuare Guvernul Chicu și susține că opoziția dorește să provoace destabilizări în țară prin moțiunea de cenzură împotriva Executivului. Declarația aparține președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță.

„PSRM susține în continuare Guvernul Chicu și condamnă dorința Alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor de a provoca destabilizări în țară și a arunca Moldova într-un haos total. Cât privește moțiunea de cenzură, despre care opoziția vorbește deja de mai bine de două luni, vedem că, până acum, măcar nici ei nu se pot înțelege cum să împartă blana ursului din pădure. Poporul vede că fiecare dintre ei se visează prim-ministru, nu pentru a soluționa problemele cetățenilor, ci pentru ași nota în CV-ul personal, ori să fure țara în lung și-n lat. Noi așteptăm să vedem dacă deputații Maiei Sandu vor intra definitiv în capcana oligarhilor Plaha-Șor și vor semna moțiunea de cenzură, pe care să o voteze alături de cei de la “Vând Moldova” și partidul hoțului Șor”, a scris Furculiță pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că deputații Platformei DA au semnat în această dimineață textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Platforma DA a invitat și colegii de la PAS să susțină inițiativa. În același timp, PAS au spus că o decizie va fi luată la Biroul Politic al Formațiunii care va avea loc în această sâmbătă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram