După cum am menţionat şi anterior, în această pentru noi noapte o legendă de maşină s-a întors pe piaţă după o pauză de mai mulţi ani (din 1996)! Noua generaţie Ford Bronco revine într-un format modern pentru a concura cu noul Jeep Wrangler şi compania, dar şi, de ce nu, cu acelaşi Land Rover Defender!

De ce şi cu Land Rover Defender? Pentru că şi noul Bronco a fost “crescut” în off-road, iar primele informaţii despre dezvoltarea unei noi generaţii au apărut cam în aceeaşi perioadă când britanicii au dat de înţeles că fac noul Def. În plus, noul Defender va fi comercializat şi pe piaţa nord-americană.

Designul – este unul original, deşi inspirat de la origini, de la prima generaţie Bronco. Spre deosebire de acea maşină din anii ’60, noul SUV are pe grila de radiator scris cu litere de tipar denumirea modelului, nu a mărcii. În plus, multitudinea de elemente cromate de pe maşina veche au fost înlocuite pe noua interpretaţie cu inserţii din plastic negru, nevopsit. Află mai multe detalii, dar şi cât costă noua maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!