/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră în SUA: Noua generaţie Ford Bronco – legenda revine

14 iulie 2020, ora 09:51

După cum am menţionat şi anterior, în această pentru noi noapte o legendă de maşină s-a întors pe piaţă după o pauză de mai mulţi ani (din 1996)! Noua generaţie Ford Bronco revine într-un format modern pentru a concura cu noul Jeep Wrangler şi compania, dar şi, de ce nu, cu acelaşi Land Rover Defender!

De ce şi cu Land Rover Defender? Pentru că şi noul Bronco a fost “crescut” în off-road, iar primele informaţii despre dezvoltarea unei noi generaţii au apărut cam în aceeaşi perioadă când britanicii au dat de înţeles că fac noul Def. În plus, noul Defender va fi comercializat şi pe piaţa nord-americană.

Designul – este unul original, deşi inspirat de la origini, de la prima generaţie Bronco. Spre deosebire de acea maşină din anii ’60, noul SUV are pe grila de radiator scris cu litere de tipar denumirea modelului, nu a mărcii. În plus, multitudinea de elemente cromate de pe maşina veche au fost înlocuite pe noua interpretaţie cu inserţii din plastic negru, nevopsit. Află mai multe detalii, dar şi cât costă noua maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram