Modelul Ford Bronco s-a relansat într-o nouă generaţie, însă pe piaţă va fi disponibil şi într-o variantă nouă – Bronco Sport – una mai favorabilă de utilizat pe drumuri bune, deşi poate demonstra performanţe excelente şi în off-road.

Deşi au o denumire comună şi ar părea că este o simplă variaţie, modelul se deosebește radical la mai multe capitole de obişnuitul Bronco, dar trăsăturile stilistice exterioare sunt în mare parte comune.

Spre deosebire de şasiul tip cadru pe care l-a primit noul Bronco, Bronco Sport are unul modernizat, cu poziţionare transversală a motorului, similar cu cel instalat pe noile modele Kuga/Escape și Focus. Având o lungime de 4.386 mm, ampatamentul îi măsoară 2.670 mm, cu 40 mm mai mic decât cel al Kuga. Citeşte continuarea articolului şi află cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!