/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră în SUA: Noul Ford Bronco Sport

missing
14 iulie 2020, ora 11:07

Modelul Ford Bronco s-a relansat într-o nouă generaţie, însă pe piaţă va fi disponibil şi într-o variantă nouă – Bronco Sport – una mai favorabilă de utilizat pe drumuri bune, deşi poate demonstra performanţe excelente şi în off-road.

Deşi au o denumire comună şi ar părea că este o simplă variaţie, modelul se deosebește radical la mai multe capitole de obişnuitul Bronco, dar trăsăturile stilistice exterioare sunt în mare parte comune.

Spre deosebire de şasiul tip cadru pe care l-a primit noul Bronco, Bronco Sport are unul modernizat, cu poziţionare transversală a motorului, similar cu cel instalat pe noile modele Kuga/Escape și Focus. Având o lungime de 4.386 mm, ampatamentul îi măsoară 2.670 mm, cu 40 mm mai mic decât cel al Kuga. Citeşte continuarea articolului şi află cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram