Cu toţii ştim că o porţiune de drum în pantă/rampă de pe strada Vadul lui Vodă din Chişinău are trei benzi de circulaţie, cea din mijloc fiind folosită pentru depăşiri, însă ceea ce “doreşte să cunoască” un şofer iresponsabil este că depăşirile pot fi făcute şi pe a treia bandă, dacă tot, toate trei, sunt despărţite de marcaje longitudinale întrerupte. Aşa şi a făcut în seara zilei de ieri, fiind la volanul unui BMW Seria 7.

Posesorul camerei de bord rula în pantă, când la un moment dat în faţă i-a apărut un BMW, a cărui şofer a avut intenţia de a depăşi o maşină care deja era angajată într-o depăşire pe banda regulamentară.

În alte circumstanţe încălcarea ar fi putut rezulta într-un impact frontal, însă din fericire acesta a fost evitat la limită. Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!