/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un automobilist cu un copil în maşină, pus într-o situaţie periculoasă pe strada Vadul lui Vodă. Iată ce s-a întâmplat

missing
14 iulie 2020, ora 15:02

Cu toţii ştim că o porţiune de drum în pantă/rampă de pe strada Vadul lui Vodă din Chişinău are trei benzi de circulaţie, cea din mijloc fiind folosită pentru depăşiri, însă ceea ce “doreşte să cunoască” un şofer iresponsabil este că depăşirile pot fi făcute şi pe a treia bandă, dacă tot, toate trei, sunt despărţite de marcaje longitudinale întrerupte. Aşa şi a făcut în seara zilei de ieri, fiind la volanul unui BMW Seria 7.

Posesorul camerei de bord rula în pantă, când la un moment dat în faţă i-a apărut un BMW, a cărui şofer a avut intenţia de a depăşi o maşină care deja era angajată într-o depăşire pe banda regulamentară.

În alte circumstanţe încălcarea ar fi putut rezulta într-un impact frontal, însă din fericire acesta a fost evitat la limită. Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram