/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un moldovean se numără printre miile de oameni care şi-au precomandat deja un nou Ford Bronco

missing
14 iulie 2020, ora 16:36

Un moldovean, care în prezent îşi duce traiul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, se numără printre miile de oameni care şi-au precomandat un Ford Bronco de nouă generaţie în mai puţin de 24 de ore de la momentul prezentării modelului!

Concetăţeanul şi-a ales să-şi cumpere un SUV în echipare Outer Banks, la momentul de faţă achitând un depozit rambursabil în valoare de 100 de dolari pentru a se înregistra în lista de aşteptare.

Mai târziu va putea avea acces la configurator pentru a-şi personaliza automobilul în totalitate, înainte de achiziție. Află mai multe şi cât îl va costa minim maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram