auto

Un şofer din Chişinău se plânge că posesorii de trotinete circulă periculos şi cu viteze mai mari decât cea limitată pentru maşini

14 iulie 2020, ora 17:40
Distribuie:

Un şofer din Chişinău a scos în evidenţă o problemă care se pare că ia pe zi ce trece o mai mare amploare. Pe străzile oraşului au început să circule, având curaj, noi participanţi la trafic şi anume posesorii de trotinete electrice.

Plângerea conducătorului auto este pe faptul că, pentru că nu există un set de reguli pentru astfel de utilizatori ai drumului, aceştia îşi permit să meargă aşa cum doresc, inclusiv cu viteză excesivă, punându-i pe alţii în situaţii mai delicate, dar şi periculoase.

Conducătorul auto spune că nu este zi în care să nu vadă diverse persoane pe astfel de mijloace de transport, atunci când se deplasează la locul de muncă şi se întoarce înapoi. Dacă ar fi posibil, ar putea posta în fiecare zi filmuleţe care indică, în opinia sa, problema dată. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram