/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Misiunea Socială „Diaconia” anunţă suspendarea temporară a programul Banca de Haine

15 iulie 2020, ora 13:20

Misiunea Socială „Diaconia” anunță că începând de astăzi, 15 iulie, proiectul „Banca de Haine” al Misiunii Sociale „Diaconia” își sistează temporar activitatea pe motiv de reamplasare a punctelor de colectare.

Astfel, Diaconia încurajează toți donatorii să urmărească site-ul sau pagina organizației de facebook, pentru a fi la curent cu adresele de reamplasare.

Ân luna iulie, proiectul „Banca de Haine” al „Diaconiei” împlinește 4 ani de la fondare. Primul proiect de colectare publică de bunuri care are scopul de a crea un mecanism autohton de solidaritate socială prin redistribuirea acestora persoanelor aflate în dificultate.

Până în prezent, prin intermediul celor 5 boxe amplasate în Chișinău, au fost colectate şi distribuite 218 tone de bunuri, au fost aprovizionate constant 45 de localităţi (parohii), dintre care 23 au amenajate garderobe sociale.

Persoanele care vor să stabilească parteneriate pentru reamplasarea boxelor de colectare în alte locații accesibile și vizibile din Capitala sunt invitați să conecteze misiunea la numărul de telefon: 061 058 777

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram