Marcând o piatră de hotar cheie în planul său de transformare Nissan NEXT, compania auto japoneză a prezentat astăzi noul Ariya (într-un format pre-producţie, unele detalii se pot schimba până la momentul startului producţiei): primul său SUV complet electric, derivat din conceptul arătat anul trecut, care deschide un nou capitol pentru brandul Nissan și întruchipează viziunea companiei: îmbogățirea vieții oamenilor.

Reprezentând apogeul tehnologiilor și designului Nissan, noul Ariya a debutat în cadrul unui eveniment digital organizat în Yokohama. Modelul este un pas important în transformarea Nissan, deoarece compania se reorientează asupra punctelor forte cheie, inclusiv a vehiculelor electrificate și a SUV-urilor.

Ariya este primul model de producție în serie care reprezintă noua identitate de marcă electrificată a Nissan, bătând în cuie o cale către o nouă eră auto în care electrificarea, ambalarea optimizată a platformei și tehnologia AI vor deveni un standard. Citeşte continuarea şi află ce preţ de start are, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!