/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Premieră: Noul Nissan Ariya a devenit un electromobil pregătit de producţia în serie

missing
15 iulie 2020, ora 12:48

Marcând o piatră de hotar cheie în planul său de transformare Nissan NEXT, compania auto japoneză a prezentat astăzi noul Ariya (într-un format pre-producţie, unele detalii se pot schimba până la momentul startului producţiei): primul său SUV complet electric, derivat din conceptul arătat anul trecut, care deschide un nou capitol pentru brandul Nissan și întruchipează viziunea companiei: îmbogățirea vieții oamenilor.

Reprezentând apogeul tehnologiilor și designului Nissan, noul Ariya a debutat în cadrul unui eveniment digital organizat în Yokohama. Modelul este un pas important în transformarea Nissan, deoarece compania se reorientează asupra punctelor forte cheie, inclusiv a vehiculelor electrificate și a SUV-urilor.

Ariya este primul model de producție în serie care reprezintă noua identitate de marcă electrificată a Nissan, bătând în cuie o cale către o nouă eră auto în care electrificarea, ambalarea optimizată a platformei și tehnologia AI vor deveni un standard. Citeşte continuarea şi află ce preţ de start are, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram