O nouă familie de motoare diesel Ingenium de 3.0 litri și o serie de ediții speciale, inclusiv Westminster, Westminster Black Edition și un exclusiv SVAutobiography Dynamic Black s-au alăturat recent anunțatului model aniversar Range Rover Fifty.

Cea mai recentă generație de motoare diesel Ingenium, care încorporează acum tehnologia MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) de ultimă generație, pentru un consum redus de combustibil și un rafinament sporit, a fost dezvoltată in-house.

Cele mai recente motoare diesel Ingenium sunt alegerea perfectă pentru clienții care parcurg drumuri lungi și pentru cei care tractează remorci în mod regulat. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!