/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

ȘASE știri de pe tv8.md, de consumat la micul dejun

missing
15 iulie 2020, ora 09:32

Vă propunem șase știri de pe tv8.md, de consumat la micul dejun:

I. Reportaj tv8: Zeci de comercianți din  Bălți își vând marfa pe trotuare – https://bit.ly/32hNBiD

II. Reportaj tv8: Deși au ocazia să participe la admiterea online, proaspeții absolvenți aleg să meargă personal să depună actele – https://bit.ly/2AYopm3

III. Sandu crede în continuare că este filată – https://bit.ly/3ezbl4d

IV. Gațcan continuă să beneficieze de pază de stat, zice Dodon – https://bit.ly/2CfMFAG

V. „Nu am fost audiat și nici nu are sens să fiu audiat…”, Dodon, despre cazul presupușilor bani din „kuliokul” lui Plahotniuc – https://bit.ly/2ZtOYcf

VI. Și Țîcu a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu – https://bit.ly/32l7VzU

Ediția de aseară a emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la tv8 o puteți urmări pe canalul nostru de Youtube. Abonați-vă la canalul nostru de Youtube și activați notificările, pentru a urmări cele mai noi postări.

Pentru a primi sinteza de știri de la micul dejun, prânz și cină direct pe telefon, abonați-vă la canalul nostru de telegram – t.me/tv8md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram