/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Spotify, de astăzi, este disponibil și în Republica Moldova

missing
15 iulie 2020, ora 10:49

Spotify, cel mai popular serviciu de abonament de streaming de muzică la nivel mondial, anunță că s-a lansat în 13 țări, inclusiv R. Moldova. Astfel, vom avea acces la peste 50 de milioane de piese muzicale, patru miliarde de playlisturi, dar și funcții personalizate.

Potrivit anunțului Spotify, în aceste 13 țări ei prezintă 200 de playlist-uri noi cu artiști din toată regiunea, care sunt disponibili fanilor din întreaga lume. De asemenea, adăugă spațiu pentru miliarde de liste de redare construite de fani și creatori care vor fi adăugate în mix, astfel încât utilizatorii să găsească o listă de redare pentru orice moment sau moment.

Platforma Spotify for Artists – oferă instrumente care ajută artiștii, managerii și casele de producție să urmărească statistici în timp real pentru noile piese muzicale, să înțeleagă publicul lor, să se conecteze la nivel mai profund cu fanii și să-și gestioneze afacerile.

De asemenea, cetățenii acestor țări, inclusiv din R. Moldova se vor putea bucura gratuit de aplicația Spotify, dar cu publicitate. Totodată, utilizatorii pot face upgrade la Spotify Premium pentru experiența finală a Spotify. În plus, planul Premium Family este disponibil pentru până la șase membri ai familiei care trăiesc sub un singur acoperiș, Spotify Premium DUO este disponibil pentru cupluri, iar Spotify Premium pentru studenți completează mixul pentru tipurile mai studioase din opt dintre cele 13 piețe.

Pentru a vă bucura de muzică așa cum doriți, descărcați astăzi aplicația Spotify prin magazinul de aplicații Android sau iOS sau accesați https://www.spotify.com/md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram