Tehnologia imprimării 3D poate face minuni! Porsche a găsit cum să mărească puterea lui GT2 RS cu până la 30 CP

15 iulie 2020, ora 14:49

Tehnologia de imprimare 3D este deja folosită de Porsche în construcția prototipurilor, fabricarea pieselor de schimb pentru mașini sport clasice, precum și în alte domenii. Însă în viitorul apropiat, cu aceasta, lucrurile ar putea lua o altă întorsătură.

În cooperare cu partenerii săi de la Mahle și Trumpf, producătorul de mașini sport stabilește acum o nouă etapă în utilizarea proceselor de fabricație aditive pentru componentele sistemului de propulsie care sunt supuse celui mai mare stres, să spunem aşa.

Pentru prima dată, pistoanele pentru motorul de înaltă performanță al modelului pilot 911 – GT2 RS – sunt acum produse și cu o imprimantă 3D! Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram