/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Tragedie în Capitală: Un tânăr s-a înecat în lacul de la Porțile Orașului

missing
15 iulie 2020, ora 15:35

Un tânăr de 24 ani s-a înecat în lacul de la Porțile Orașului din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia s-a produs astăzi, 15 iulie, în jurul orei 12.00

Potrivit primelor informații persoana a intrat în lac să se scalde, iar după scurt timp acesta a fost observat de către prieteni că se îneacă. Oamenii au alertat serviciile de urgență, însă viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

Cadavrul bărbatului a fost extras la mal de un echipaj de salvatori al IGSU.

În acest context Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează repetat populația că scăldatul în locuri neautorizate și bazine acvatice care nu sunt dotate cu stații de salvare este contraindicat.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2020 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 40 de persoane, inclusiv 4 minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram