/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un deputat neafiliat a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

15 iulie 2020, ora 07:25

Deputatul neafiliat, Octavian Țîcu, anunță că a semnat alături de deputații fracţiunii Platforma DA moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu.

Am declarat şi anterior că doar instalarea unui guvern proeuropean asumat de Blocul ACUM, la care ne vom alătura, poate scoate țara din pandemie, criza economică majoră şi izolarea internațională, precum şi pregăti contextul pentru alegeri prezidențiale libere şi corecte”, a declarat Țîcu.

Marți, 14 iulie, deputații Platformei DA au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Aceștia au făcut un apel către alți parlamentari, în special din fracțiunea partidului Acțiune și Solidaritate, să semneze moțiunea de cenzură până joi, până la următoarea ședință a Parlamentului.

PAS a anunțat că o decizie în acest sens va fi luată la ședința Consiliului Național Politic care va avea loc sâmbătă, 18 iulie.

La 19 septembrie 2019, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a Platformei Demnitate și Adevăr, dar rămâne deputat independent în cadrul Blocului ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram