UPDATE: Havuzul a apărut în mijlocul intersecției străzilor Vlaicu Pârcălab cu Mihail Kogîlniceanu, după ce muncitorii de la Apă Canal au deschis hidrantul pentru a evacua apa și pentru a efectua lucrări de sudare, potrivit reporterului TV8 care a fost la fața locului.

„ Oamenii au crezut că este spartă țeava, dar nu este spartă asta este evacuare de apă ca să putem lucra, suda. Închidem apa, sudăm apoi o deschidem”, a spus muncitorii Apă Canal reportului TV8.

Nu se știe ce volum de apă s-a scurs, însă angajații de la Apă-Canal afirmă că pierderile vor fi suportate de companie, și nu de consumatorii de rând. Strada Vlaicu Pârcălab este închisă în permiterul străzilor Mihail Kogâlniceanu și Alexei Mateevici, pentru că au loc lucrări de reparație a rețelelor subterane.

Știrea inițială: O țeavă s-a spart în centrul capitalei și a creat un adevărat havuz, chiar în mijlocul străzii.

Incidentul s-a produs pe strada Vlaicu Pârcălab la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, din centrul vechi al Chișinăului.

Reprezentanții Apă-Canal Chișinău ne-au spus că vor reveni în scurt timp cu informații despre incident.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!