/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: /VIDEO/ Explicația celor de la Apă Canal în legătură cu havuzul care a apărut pe o stradă din centrul Chișinăului

15 iulie 2020, ora 21:03

UPDATE: Havuzul a apărut în mijlocul intersecției străzilor Vlaicu Pârcălab cu Mihail Kogîlniceanu, după ce muncitorii de la Apă Canal au deschis hidrantul pentru a evacua apa și pentru a efectua lucrări de sudare, potrivit reporterului TV8 care a fost la fața locului.

„ Oamenii au crezut că este spartă țeava, dar nu este spartă asta este evacuare de apă ca să putem lucra, suda. Închidem apa, sudăm apoi o deschidem”, a spus muncitorii Apă Canal reportului TV8.

Nu se știe ce volum de apă s-a scurs, însă angajații de la Apă-Canal afirmă că pierderile vor fi suportate de companie, și nu de consumatorii de rând. Strada Vlaicu Pârcălab este închisă în permiterul străzilor Mihail Kogâlniceanu și Alexei Mateevici, pentru că au loc lucrări de reparație a rețelelor subterane.

Știrea inițială: O țeavă s-a spart în centrul capitalei și a creat un adevărat havuz, chiar în mijlocul străzii.

Incidentul s-a produs pe strada Vlaicu Pârcălab la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, din centrul vechi al Chișinăului.

Reprezentanții Apă-Canal Chișinău ne-au spus că vor reveni în scurt timp cu informații despre incident.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram