Moldova este o țară frumoasă! Mi-am demonstrat acest lucru de nenumărate ori în deplasările pe care le organizez cu familia în weekend-uri. Însă iată că de curând am descoperit frumusețile nordului un pic altfel, și anume de la bordul noului Land Rover Defender, în compania băieților din clubul de Off-Road Trophy Travel.

Ideea fost să conducem 75 de kilometri pe drumuri neasfaltate. Startul a fost dat din localitatea Duruitoarea din raionul Rîșcani, ca la un moment dat să ajungem tocmai prin raionul Briceni.

Nu știam cât de dificil urma să fie drumul ales de Tom, organizatorul acestei escapade în off-road, dar eram sigur că ne aștepta o zi frumoasă în față. Vă invit și pe voi să vedeți cum e să conduci noul Land Rover Defender, inclusiv prin rezervația La Castel, în compania unor oameni de excepție! O galerie foto o puteţi vizualiza pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!