/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Aventurile unui sportiv moldovean în Armenia. A cucerit supercupa, iar acum a venit timpul pentru titlul de campion

15 iulie 2020, ora 21:19

Este de un an în Armenia și a obținut deja două trofee importante. Mai întâi, a cucerit supercupa, iar acum a venit timpul și pentru titlul de campion. Este vorba despre moldoveanul Denis Zmeu, care este preparatorul fizic al echipei Ararat.

Cariera lui Denis Zmeu este în ascensiune, de când se află la echipa Ararat. Contactat de TV8, fostul internațional moldovean ne-a povestit mai multe despre aventura sa din Armenia și despre trofeele cucerite acolo.

DENIS ZMEU, PREPARATOR FIZIC, ARARAT: „Să știți că nimic nu este întâmplător. Avem toate condițiile pentru a face performanță. De la terenul de antrenamente, sala de forță și până la starea financiară, care, la fel, este foarte importantă. Per total, sunt foarte mulțumit de acest an și aștept cu nerăbdare preliminariile Champions League”.

De asemenea, specialistul, în vârstă de 35 de ani, spune că se simte fericit în Armenia. Mai mult, consideră că acolo e locul perfect, pentru a crește din punct de vedere profesional.

DENIS ZMEU, PREPARATOR FIZIC, ARARAT: „Eu și familia mea ne simțim foarte bine aici, mai ales că am tot sprijinul din partea clubului. Campionatul intern este într-o creștere vizibilă. Și asta pentru că toate echipele au început să investească și să aducă jucători de valoare”.

Ararat a câștigat titlul de campioană în fața lui Noah – o echipă antrenată de moldoveanul Igor Picușcean.

DENIS ZMEU, PREPARATOR FIZIC, ARARAT: „El a făcut o treabă fantastică la clubul Noah. A câștigat Cupa Armeniei în fața noastră și s-a bătut pentru titlu până în ultima etapă. Per total, au făcut o treabă fantastică, și el, și staff-ul său”.

Înanite de a ajunge în Armenia, Denis Zmeu a fost preparatorul fizic al echipei românești, Poli Iași. De asemenea, acesta a jucat mulți ani în Romania, la FC Vaslui. În Moldova a reprezenat-o pe Zimbru, iar pentru echipa națională a strâns 20 de meciuri și a înscris un gol.

REPORTER: ALEX MACOVEI

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram