Preşedintele Donald Trump este „complet incapabil” să conducă Statele Unite, a declarat Mary Trump, nepoata lui, într-un interviu pentru ABC News. Cartea scrisă de Mary Trump, în care descrie familia și atmosfera în care a crescut președintele american, este deja un best seller, transmite Digi24.ro.

Întrebată ce i-ar spune președintelui dacă s-ar întâlni cu el în Biroul Oval, Mary Trump a răspuns: „Dă-ți demisia”.

Ea a mai spus că, după ce a fost „pervertit” de problemele familiale, Donald Trump a devenit un om „complet incapabil să conducă această țară și este periculos să fie lăsat la conducere”.

În prologul cărții, Mary Trump a scris „Sper ca această carte să pună capăt obiceiului de a vorbi despre strategiile și agenda lui Donald, ca și cum el s-ar ghida după niște principii organizaționale. Nu are așa ceva”.

Caracterul lui Donald Trump și comportamentul său scandalos „amenință sănătatea mondială, securitatea economică mondială și pacea socială” și au fost modelate de tatăl său care era un „sociopat bine integrat în societate”, se arată în cartea nepoatei președintelui american, plină de dezvăluiri explozive.

Familia lui Donald Trump a încercat să blocheze publicarea cărţii despre istoria familiei, scrisă de Mary L. Trump, însă judecătorii au permis vânzarea ei. Cartea este pe locul 1 la vânzări în această spătămână pe Amazon.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!