Un bărbat de 32 de ani, originar din capitală, a fost reținut pentru comiterea unui omor, anunță oamenii legii. Potrivit poliției, acesta după un conflict i-ar fi aplicat unui bărbat mai multe lovituri cu cuțitul și ciocanul care au dus la deces.

Într-un comunicat al poliției se spune că în seara zilei de 10 iulie, într-un apartament de pe str. Lisabona din sectorul Buiucani al capitalei a fost depistat cadavrul unui bărbat, în stare de putrefacție. Victima s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 39 de ani, pe suprafața corpului acestuia fiind depistate urme de moarte violentă.

Oamenii legii au stabilit că, la data de 3 iulie curent, în apartamentul victimei a avut loc un conflict și o altercație fizică între bănuit și proprietar. În urma conflictului, bănuitul, având asupra sa un cuțit și un ciocan, a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei. În urma plăgilor de cuțit primite și a loviturilor de ciocan, bărbatul a decedat. Bănuitul a sustras din apartament video registratorul și cuțitul cu care a săvârșit crima și, împreună cu un amic, le-au aruncat într-un iaz din sectorul Buiucani al capitalei.

Atât bănuitul, cât și prietenul acestuia, în vârstă de 27 de ani, au fost identificați, reținuți, încătușați și escortați la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Ambii bărbați și-au recunoscut vinovăția.

Individul care a comis omorul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!