/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Zeci de oameni stau la coadă la Dispensarul Republican de Narcologie pentru perfectarea actelor

missing
15 iulie 2020, ora 13:11

Zeci de oameni au fost surprinși, miercuri, 15 iulie, formând cozi la Dispensarul Republican de Narcologie din Capitală. Oamenii așteaptă să intre în instituție pentru a-și perfecta actele pentru permisele de conducere.

Din imaginile video se vede că în timp ce unii poartă măști de protecție, alții nu respectă nici distanța socială.

Oamenii stau la coadă ore în șir și așteaptă să aibă acces în instituție pentru a obține avizul consultativ privind starea sănătăţii narcologice.

Anterior, pe 10 iulie, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis prelungirea stării de urgenţă în sănătate publică până la data de 31 iulie, în contextual înregistrării în continuare a unui număr mare de cazuri de infectare cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram