/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

A fost anunţat primul program de tuning pentru noul Ford Bronco

missing
16 iulie 2020, ora 11:14

Compania americană Saleen pregătește un proiect de tuning al recent prezentatului Ford Bronco de nouă generaţie. La momentul de faţă au fost prezentate primele schiţe ale maşinii botezate Saleen Big Oly Bronco.

Acest proiect a fost făcut cu inspirație de la maşina de curse Big Oly din 1971, care a avut un corp făcut dintr-o carcasă acoperită cu panouri pentru a fi cât mai uşor, cu elemente exterioare care imită designul primului Ford Bronco din anii 1960.

Echipat cu un V8 pe benzină cu 351 CP, prototipul sportiv, condus de pilotul profesionist Parnelli Jones, a câștigat multe competiții de off-road, inclusiv prestigiosul raliu de anduranță Baja 1000. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram