Compania americană Saleen pregătește un proiect de tuning al recent prezentatului Ford Bronco de nouă generaţie. La momentul de faţă au fost prezentate primele schiţe ale maşinii botezate Saleen Big Oly Bronco.

Acest proiect a fost făcut cu inspirație de la maşina de curse Big Oly din 1971, care a avut un corp făcut dintr-o carcasă acoperită cu panouri pentru a fi cât mai uşor, cu elemente exterioare care imită designul primului Ford Bronco din anii 1960.

Echipat cu un V8 pe benzină cu 351 CP, prototipul sportiv, condus de pilotul profesionist Parnelli Jones, a câștigat multe competiții de off-road, inclusiv prestigiosul raliu de anduranță Baja 1000. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!