/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Audi a preluat atribuțiile de software developer pentru întregul VW Group

16 iulie 2020, ora 16:30

Conducerea grupului Volkswagen a anunțat că Audi va prelua în totalitate pârghiile de dezvoltare a software-ului pentru toate mașinile mărcilor parte a concernului. Până în prezent angajaţii mărcii Volkswagen s-au ocupat de acest lucru.

“Centrul de gravitaţie a dezvoltării de software se va muta de la Wolfsburg la Ingolstadt”, a declarat CEO-ul Volkswagen AG, Herbert Diess, în cursul unei conferințe de presă virtuale găzduite marți de firma de consultanță PwC.

La începutul acestei săptămâni, ziarul german de afaceri Handelsblatt a scris că Volkswagen ia în considerare demisia șefului subdiviziunii Car.Software Christian Senger. El ar fi acuzat de problemele cu soft-ul pe care le-a întâmpinat modelele ID.3 şi Golf, data lansării cărora a fost amânată cu mult timp din această cauză. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram