Conducerea grupului Volkswagen a anunțat că Audi va prelua în totalitate pârghiile de dezvoltare a software-ului pentru toate mașinile mărcilor parte a concernului. Până în prezent angajaţii mărcii Volkswagen s-au ocupat de acest lucru.

“Centrul de gravitaţie a dezvoltării de software se va muta de la Wolfsburg la Ingolstadt”, a declarat CEO-ul Volkswagen AG, Herbert Diess, în cursul unei conferințe de presă virtuale găzduite marți de firma de consultanță PwC.

La începutul acestei săptămâni, ziarul german de afaceri Handelsblatt a scris că Volkswagen ia în considerare demisia șefului subdiviziunii Car.Software Christian Senger. El ar fi acuzat de problemele cu soft-ul pe care le-a întâmpinat modelele ID.3 şi Golf, data lansării cărora a fost amânată cu mult timp din această cauză. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!