/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Azi s-a închis capcana oligarhică”. Reacția PSRM după ce deputații PAS au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

missing
16 iulie 2020, ora 11:12

După ce PAS a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, PSRM a anunțat că susține în continuare Guvernul Chicu. Totodată, potrivit deputatului Furculiță, de astăzi Partidul Acțiune și Solidaritate sunt într-o coaliție cu partidele oligarhice.

„O felicităm pe Maia Sandu, azi s-a închis capcana oligarhică în care a intrat cu succes. De astăzi PAS și Maia Sandu sunt strânși puternic în brațele oligarhice ale lui Plaha-Șor, iar Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are și semnăturile puse pe hârtie. Orice încercare a Maiei Sandu de a se zbate ca peștele pe uscat, pentru a demonstra că vara nu-i ca iarna, iar PAS nu e în alianță cu partidele oligarhice, va avea efect nul. Poporul vede și înțelege totul ce se întâmplă, semnăturile puse de deputații PAS și mult așteptate de oligarhii fugari împotriva Guvernului Chicu. Vrem să vedem și votul comun al partidului Maiei Sandu pentru haosul în țară, alături de deputații lui Plaha-Șor”, a scris Furculiță.

Precizăm că astăzi, 16 iulie, în plenul Parlamentului deputații Platforma DA și PAS au înaintat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Aceasta urmează să fie examinată la următoarea ședință. Deputații Grupului Parlamentar Pro Moldova au anunțat că vor vota pentru demiterea Guvernului Chicu, în schimb PDM a anunțat că ei nu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram