/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Doar în Moldova? Un electromobil Tesla a fost văzut în centrul Chişinăului cu jante “străine”

16 iulie 2020, ora 11:59

Ce s-a întâmplat cu jantele-i originale: i-au fost furate, s-au stricat toate patru (puţin probabil), ori stau în combinaţie cu anvelopele de iarnă? Un electromobil Tesla Model S a fost observat pe strada Bucureşti din capitală cu părţi-componente “străine”.

Maşina care se poate deplasa exclusiv pe electricitate rulează în prezent pe roţi cu jante marca BMW, un fapt mai neobişnuit şi cam ciudat!

Din experiența noastră de lucru cu maşinile nu am mai văzut aşa ceva, iar o căutare pe Google a unor fotografii cu exemplare Tesla cu jante originale BMW nu ne-a arătat un rezultat similar. Vezi cum arată combinaţia şi cât costă în prezent jantele Tesla, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram