Ce s-a întâmplat cu jantele-i originale: i-au fost furate, s-au stricat toate patru (puţin probabil), ori stau în combinaţie cu anvelopele de iarnă? Un electromobil Tesla Model S a fost observat pe strada Bucureşti din capitală cu părţi-componente “străine”.

Maşina care se poate deplasa exclusiv pe electricitate rulează în prezent pe roţi cu jante marca BMW, un fapt mai neobişnuit şi cam ciudat!

Din experiența noastră de lucru cu maşinile nu am mai văzut aşa ceva, iar o căutare pe Google a unor fotografii cu exemplare Tesla cu jante originale BMW nu ne-a arătat un rezultat similar. Vezi cum arată combinaţia şi cât costă în prezent jantele Tesla, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!