Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Premierul Chicu a plecat la Minsk

16 iulie 2020, ora 17:59

Ion Chicu a plecat la Minsk. Pe pagina sa de Facebook, acesta a precizat că în următoarele 24 de ore va participa la Summitul șefilor de guverne din statele membre ale Uniunii Economice Euroasiatice, care are pe agendă mai multe subiecte de ordin economic. Țara noastră participă la acest Summit în calitate de observator.

„Pe parcursul săptămânii am avut mai multe activități și întrevederi cu partenerii noștri occidentali. Acum, mergem spre Est, pentru a asigura posibilitate producătorilor moldoveni să-și vândă produsele pe piețele răsăritene. Politica externă echilibrată este abordarea noastră fermă! Avem planificate și câteva întrevederi bilaterale cu prim-miniștrii participanți la eveniment. Și aici pe agendă – cooperarea economică”, a scris Chicu.

Acesta a mai precizat că le va prezenta omologilor săi proiectul dezvoltării acelor 16 platforme industriale în raioanele țării.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram