/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Range Rover Sport a fost actualizat în stilul fratelui mai mare, cu noi motoare diesel şi ediţii speciale

missing
16 iulie 2020, ora 10:37

Paralel cu anunţurile făcute pentru modelul Range Rover Vogue, Land Rover anunţă actualizări similare şi pentru Range Rover Sport. SUV-ul devine disponibil cu o nouă familie de motoare diesel Ingenium de 3.0 litri și o serie de ediții speciale precum HSE Dynamic Black/HSE Dynamic Stealth, HSE Silver şi SVR Carbon Edition.

În plus, modelul Range Rover Sport HST devine disponibil cu un nouă opţiune diesel D350 pe lângă benzinarul în care a fost lansat în original.

Noile propulsoare cu şase cilindri în linie îndeplinesc standardele Real Driving Emissions Step 2 (RDE2) și Euro 6d-final datorită tehnologiei 48V Mild-Hybrid Electric Vehicle (MHEV) care stimulează reacțiile și economia de combustibil. Ca urmare, noua unitate Ingenium este numită una dintre cele mai curate din lume. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram