Paralel cu anunţurile făcute pentru modelul Range Rover Vogue, Land Rover anunţă actualizări similare şi pentru Range Rover Sport. SUV-ul devine disponibil cu o nouă familie de motoare diesel Ingenium de 3.0 litri și o serie de ediții speciale precum HSE Dynamic Black/HSE Dynamic Stealth, HSE Silver şi SVR Carbon Edition.

În plus, modelul Range Rover Sport HST devine disponibil cu un nouă opţiune diesel D350 pe lângă benzinarul în care a fost lansat în original.

Noile propulsoare cu şase cilindri în linie îndeplinesc standardele Real Driving Emissions Step 2 (RDE2) și Euro 6d-final datorită tehnologiei 48V Mild-Hybrid Electric Vehicle (MHEV) care stimulează reacțiile și economia de combustibil. Ca urmare, noua unitate Ingenium este numită una dintre cele mai curate din lume. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!