/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

„Schimbarea nu poate fi făcută cu deputați corupți”. Pavel Filip anunță că s-a întâlnit cu lidera PAS

missing
16 iulie 2020, ora 08:55

Președintele PDM, Pavel Filip, spune că a avut miercuri „o bună întâlnire și un schimb de opinii” despre situația politică din țară cu lidera PAS Maia Sandu. În cadrul întrevederii, Filip a exprimat poziția PDM privind demiterea Guvernului și instaurarea altuia.

„Am reiterat angajamentul PAS și PPPDA de a nu vota un Guvern alături de traseiști și am menționat, o dată în plus, că demiterea guvernului și instalarea unui alt executiv nu este scopul final, ci doar mijloacele prin care se dorește a crea haos și instabilitate”, scris Filip pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, acesta precizează că, crede în continuare că „schimbarea nu poate fi făcută cu ajutorul unor deputați corupți, care au fost scoși ilegal și cu bani grei din PDM de hoții de miliarde”.

„Nu văd cum PDM sau alte partide sănătoase s-ar așeza la masa de discuții cu cei care au plătit milioane de dolari ca să cumpere deputați. Nu văd cum PDM sau alte partide sănătoase ar putea discuta cu cei care, pentru sacii cu bani, și-au trădat alegătorii și echipa. Nu văd cum PDM sau alte partide sănătoase ar da mâna cu cei care sunt implicați în furtul miliardului, afacerea cu Aeroportul, corupția politică”, mai scrie Filip.

Totodată, acesta spune că și-a exprimat speranța pentru un dialog constructiv între partidele sănătoase de pe scena politică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram