/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Subvențiile de stat, mai atractive ca niciodată! În Germania şi Franţa se fac cozi după maşinile electrice

missing
16 iulie 2020, ora 13:05

Cumpărătorii de automobile din Europa pot intra acum în posesia unui electromobil nou-nouţ în schimbul unei sume de bani mai mici decât cea necesară de achitat lunar pentru un abonament de telefonie mobilă! Mai mult, graţie unor subvenţii generoase din partea statului, unele modele sunt chiar “gratuite”.

După ce guvernele din Germania şi Franţa, cele mai mari pieţe auto din regiune, au majorat stimulentele pentru achiziţionare de vehicule electrice, cumpărătorii au luat cu asalt reprezentanţele auto. Potrivit BloombergNEF, subvenţiile acordate de cele două ţări sunt printre cele mai mari din lume.

Acest sprijin de la stat permite de exemplu Autohaus Koenig, un dealer auto cu peste 50 de reprezentanţe în Germania, să facă publicitate unui contract de leasing pentru noul electromobil Renault Zoe, care este acoperit în întregime de subvenţii! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram