Accident scump, înregistrat astăzi în Australia, lângă localitatea Beaudesert, la 70 km de Brisbane. Un exemplar Ferrari F40 a fost avariat.

Maşina cu volan pe stânga (Ferrari a făcut modelul F40 doar cu volan pe stânga) era în proces de test drive pentru că purta o plăcuţă corespunzătoare care este folosită de către dealerii locali conform legislaţiei în vigoare.

Exemplarul cu 478 CP dintr-un total de 1.311 produse, de care are şi Ion Ţiriac în colecţia sa de la Bucureşti, este unul din aproximativ 20 care se pot găsi pe continentul cangurilor. Află mai multe detalii şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!