/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cazul şoferului care circulase cu 180 km/h pe serpentinele dinspre Hînceşti. Ce spune poliţia

missing
17 iulie 2020, ora 09:21

Cel mai probabil deja aţi văzut aceste imagini, care în ultimele ore au devenit virale în spaţiul online din Moldova, însă dacă nu, iată despre ce este vorba. Posesorul unui BMW Seria 6 s-a “surprins singur pe sine” cum se “aventurează” pe serpentinele de pe traseul Chişinău-Hînceşti.

Cu o mână controlând volanul şi cu alta telefonul mobil a realizat mai multe manevre periculoase, dar şi neregulamentare, chiar şi accelerând până la aproximativ 200 de km/h.

Solicitat pentru o reacţie, ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco ne-a comunicat că acest caz a fost înregistrat şi urmează identificarea şoferului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram