/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ecranele tactile din maşini, recunoscute ca fiind o cauză a creșterii numărului de decese pe drumuri

missing
17 iulie 2020, ora 10:25

Din ce în ce mai mult, în tot mai multe mașini, producătorii obişnuiesc să înlocuiască panourile cu comutatoare fizice din cabină cu unele tactile multifuncționale, acestea fiind realizate fie sub forma unor suprafeţe cu feedback haptic, fie sub forma unor monitoare.

Între timp, experții au tras deja în această privinţă, de mult timp, un semnal de alarmă: ecranele tactile sunt periculoase pentru că îi obligă pe șoferi să fie mai distrași de la drum.

Aceste constatări au fost confirmate acum de Ministerul Transporturilor din Marea Britanie, care a recunoscut că acestea se fac vinovate de decese înregistrate, dar și de rănile grave primite într-un accident. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram