/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Socialiștii nu vor susține demiterea Guvernului Chicu. După ședința de azi a fracțiunii, aceștia au emis o declarațe publică

17 iulie 2020, ora 13:23

Deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Decizia a fost luată azi, la ședința fracțiunii PSRM, după care deputații au emis o declarație publică de susținere a executivului condus de Ion Chicu. 

„Deputații socialiști au condamnat ferm tentativele de destabilizare a situației în republică și aruncarea țării într-un haos în plină criză pandemică și economică. A fost subliniată importanța păstrării stabilității și păcii sociale în țară și continuarea sprijinului pentru oameni, inclusiv realizarea proiectelor naționale de infrastructură”, se menționează într-un comunicat al PSRM.

Potrivit comunicatului,  declarația a fost semnată de toți cei 37 de deputați ai fracțiunii PSRM.

Azi-dimineață, președintele Igor Dodon a declara că, în opinia lui, moțiunea de cenzură nu va trece, deoarece nu vor fi suficiente voturi pentru demiterea guvernului.

Moțiunea de cenzură, inițiată de Platforma DA și semnată și de deputații din PAS, va fi supusă votului la viitoarea ședință a Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram