Antreprenorii moldoveni din Italia, îndemnați să se înregistreze la ambasadă. Reprezentanța diplomatică vrea să creeze un compartiment de promovare

18 iulie 2020, ora 09:21

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia vor să creeze un compartiment de promovare a antreprenorilor moldoveni, stabiliți în Italia. Pentru aceasta, cetățenii moldoveni antreprenori sunt îndemnați să completeze un formular cu informații despre ei și activitatea lor. 

„Pentru a comunica mai eficient, a stabili contacte, a ne susține reciproc, vă propunem să completați chestionarul în cauză. Scopul chestionarului este de crea o listă a antreprenorilor moldoveni din Italia, inclusiv pe regiuni, domenii de activitate, pentru a putea promova și utiliza serviciile oferite de Dvs.”, spun reprezentanții Ambasadei.

Chestionarul solicită informații precum date de contact, locul în care activați și speiciful activității economice a întreprinderii. Chestionarul poate fi completat AICI.

„Acest exercițiu ne va ajuta să avem o listă a antreprenorilor moldoveni din Italia, inclusiv pe regiuni, domenii de activitate, pentru a putea promova și utiliza serviciile oferite de companiile acestora”, mai spun cei de la ambasadă.

Ambasada Republicii Molodva în Italia activează din anul 1998.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram