Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia vor să creeze un compartiment de promovare a antreprenorilor moldoveni, stabiliți în Italia. Pentru aceasta, cetățenii moldoveni antreprenori sunt îndemnați să completeze un formular cu informații despre ei și activitatea lor. 

„Pentru a comunica mai eficient, a stabili contacte, a ne susține reciproc, vă propunem să completați chestionarul în cauză. Scopul chestionarului este de crea o listă a antreprenorilor moldoveni din Italia, inclusiv pe regiuni, domenii de activitate, pentru a putea promova și utiliza serviciile oferite de Dvs.”, spun reprezentanții Ambasadei.

Chestionarul solicită informații precum date de contact, locul în care activați și speiciful activității economice a întreprinderii. Chestionarul poate fi completat AICI.

„Acest exercițiu ne va ajuta să avem o listă a antreprenorilor moldoveni din Italia, inclusiv pe regiuni, domenii de activitate, pentru a putea promova și utiliza serviciile oferite de companiile acestora”, mai spun cei de la ambasadă.

Ambasada Republicii Molodva în Italia activează din anul 1998.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!