/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Noua Toyota Corolla Sedan GR SPORT

missing
18 iulie 2020, ora 16:33

Noua Toyota Corolla Sedan GR SPORT se prezintă ca un supliment în familia de modele Corolla cu iz sportiv, după ce versiunea în cauză a fost introdusă pentru automobilele în caroserii Hatchback şi Touring Sports, care au debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2019 şi despre care producătorul spune că are succes.

GR Sport este mai bine spus o echipare de top care conţine unele dotări realizate în colaborare cu divizia TOYOTA GAZOO Racing. Elementele de styling comune, inclusiv ornamentele exterioare și interioare, modelele de jante din aliaj și scaune profilate, sunt partajate acum între toate cele trei tipuri de caroserie.

Cu un aspect inspirat de la modelele GR axate pe performanță ale Toyota și făcând referire la culorile folosite de livreaua TOYOTA GAZOO Racing, echiparea GR SPORT aduce un aspect mai tineresc și dinamic stilului elegant și distinctiv al caroseriei cu patru portiere. Producătorul spune că maşina va fi mai atractivă în ochii unui public mai tânăr. Citeşte articolul mai departe şi vezi o galerie completă de fotografii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram