/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Zborurile Chișinău - Lisabona au fost restricționate. „Air Moldova” anunță cine vor fi admiși la bord

missing
18 iulie 2020, ora 08:21

Zborurile din Chișinău spre Lisabona, Portugalia au fost restricționate. Compania „Air Moldova” anunță ca la cursa de pe 24 iulie vor fi admiși doar cetățenii moldoveni care dețin viză, permis de şedere, cetățenie portugheză sau contract de muncă.

„Este obligatorie prezentarea unui certificat privind testul COVID-19 negativ efectuat nu mai devreme de 72 ore până la zbor. De asemenea, se va prezenta formularul de focalizare a pasagerului solicitat de autoritățile portugheze”, spun reprezentanții companiei.

Din Lisabona spre Chișinău vor fi efectuate doar zboruri pentru repatrierea cetățenilor moldoveni.

Restricție pentru zborurile spre/din Lisabona, sunt impuse până la data de 31 iulie 2020, există însă probabilitatea ca acest termen să fie prelungit.

Pentru pasagerii care au biletele procurate la cursele suspendate, reprezentanții companiei propun următoarele soluții.

• schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație pană la 24 octombrie 2021;
• voucher în valoarea egală costului biletului dvs;
• rambursarea conform regulilor tarifului biletului dvs (pentru a afla regulile tarifului vă rugăm să vă adresați la agenția/locul procurării biletului).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram