Sergiu Sîrbu susține că deputații ar trebuie să stea în izolare, după ce doi colegi sunt infectați cu noul coronavirus, în schimb biroul permanent al Parlamentului a decis să convoace o ședință plenară.

„Ne încurcă Parlamentul – zicem că Nichiforciuc e bolnav de COVID 19 și trimitem deputații în izolare pe 14 zile. Ne trebuie Parlamentul – organizăm ședință plenară cât ai zice pește, chiar dacă 2 deputați sunt infectați de COVID-19, au fost la ședința plenară de joi și respectiv ar trebui toți să ne izolăm și să ne testăm. Așa funcționează un stat controlat de bufonul din Președinție. #DodonPleacă!”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Biroul Permanent al Parlamentului a decis pentru astăzi, 20 iulie, convocarea ședinței plenare a Legislativului. Deputații urmează să examineze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Moțiunea de cenzură a fost înaintată la 16 iulie. Documentul a fost semnat de deputații Platformei DA, PAS și de deputatul neafiliat Octavian Țîcu. Dacă va aduna cel puțin 51 de voturi, atunci Guvernul este demis. Până la acest moment, au anunțat că vor susține moțiunea deputații Platforma DA, PAS, deputatul neafiliat Octavian Țîcu și deputații grupului parlamentar Pro Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!