/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„Așa funcționează un stat controlat de bufonul din Președinție.” Sîrbu, despre convocarea ședinței Parlamentului

missing
20 iulie 2020, ora 11:13

Sergiu Sîrbu susține că deputații ar trebuie să stea în izolare, după ce doi colegi sunt infectați cu noul coronavirus, în schimb biroul permanent al Parlamentului a decis să convoace o ședință plenară.

„Ne încurcă Parlamentul – zicem că Nichiforciuc e bolnav de COVID 19 și trimitem deputații în izolare pe 14 zile. Ne trebuie Parlamentul – organizăm ședință plenară cât ai zice pește, chiar dacă 2 deputați sunt infectați de COVID-19, au fost la ședința plenară de joi și respectiv ar trebui toți să ne izolăm și să ne testăm. Așa funcționează un stat controlat de bufonul din Președinție. #DodonPleacă!”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Biroul Permanent al Parlamentului a decis pentru astăzi, 20 iulie, convocarea ședinței plenare a Legislativului. Deputații urmează să examineze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Moțiunea de cenzură a fost înaintată la 16 iulie. Documentul a fost semnat de deputații Platformei DA, PAS și de deputatul neafiliat Octavian Țîcu. Dacă va aduna cel puțin 51 de voturi, atunci Guvernul este demis. Până la acest moment, au anunțat că vor susține moțiunea deputații Platforma DA, PAS, deputatul neafiliat Octavian Țîcu și deputații grupului parlamentar Pro Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram