/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bizar: Un bărbat și-a riscat viața pentru a înota până la maşina sa scufundată pentru a-și salva țigările

20 iulie 2020, ora 14:30

Câteva sute de oameni au fost acum câteva ore martorii unei situaţii bizare pe plaja Redcar din nord-estul Angliei. O autodubă albă a rămas blocată în nisip înainte de a fi înghițită de mare.

Şoferul a intrat cu aceasta pe nisip, tractând o remorcă cu o barcă cu motor, pe aceasta din urmă intenţionând să o descarce în apă. Din motive necunoscute motorul microbuzului nu a mai putut fi pornit ulterior, pentru a pleca de acolo, iar în timp ce şoferul încerca disperat să caute un ajutor, apa a început să înmoaie nisipul de sub roţi.

În timp ce părea inițial că maşina putea fi salvată, cu un tractor care încerca să o tragă, eforturile au fost în cele din urmă în zadar după ce frânghia s-a rupt. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram