Câteva sute de oameni au fost acum câteva ore martorii unei situaţii bizare pe plaja Redcar din nord-estul Angliei. O autodubă albă a rămas blocată în nisip înainte de a fi înghițită de mare.

Şoferul a intrat cu aceasta pe nisip, tractând o remorcă cu o barcă cu motor, pe aceasta din urmă intenţionând să o descarce în apă. Din motive necunoscute motorul microbuzului nu a mai putut fi pornit ulterior, pentru a pleca de acolo, iar în timp ce şoferul încerca disperat să caute un ajutor, apa a început să înmoaie nisipul de sub roţi.

În timp ce părea inițial că maşina putea fi salvată, cu un tractor care încerca să o tragă, eforturile au fost în cele din urmă în zadar după ce frânghia s-a rupt. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!