/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cine a câștigat fotoliul întreprinderii de Stat SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord”

missing
20 iulie 2020, ora 18:12

Fotoliul Întreprinderii de Stat SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord” (FEE-Nord), care livrează energie electrică pentru 15 raioane din nordul republicii, a fost câștigat de Serghei Gramma. Agenția Proprietății Publice a anunțat rezultatul concursului desfășurat la 17 iulie.

Serghei Gramma este economist și fost consilier al deputatului socialist Alexandr Nesterovschi, parlamentar ales pe circumscripția uninominală nr.10, Bălți. Toamna trecută acesta a ajuns consilier municipal în Bălți, din partea Partidului Socialiștilor.

Contracandidatul lui Serghei Gramma în concurs a fost Oleg Petelca, profesor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și manager de proiecte la Asociația Obștească (AO) „Pro-Business Nord”. Anterior, acesta a activat la „Moldinconbank” și „Eximbank”.

Fotoliul de director al unei întreprinderi de stat de furnizare a energiei electrice, pregătit pentru un om al PSRM? Ar fi fost făcute modificări în regulamentul concursului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram