Fotoliul Întreprinderii de Stat SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord” (FEE-Nord), care livrează energie electrică pentru 15 raioane din nordul republicii, a fost câștigat de Serghei Gramma. Agenția Proprietății Publice a anunțat rezultatul concursului desfășurat la 17 iulie.

Serghei Gramma este economist și fost consilier al deputatului socialist Alexandr Nesterovschi, parlamentar ales pe circumscripția uninominală nr.10, Bălți. Toamna trecută acesta a ajuns consilier municipal în Bălți, din partea Partidului Socialiștilor.

Contracandidatul lui Serghei Gramma în concurs a fost Oleg Petelca, profesor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și manager de proiecte la Asociația Obștească (AO) „Pro-Business Nord”. Anterior, acesta a activat la „Moldinconbank” și „Eximbank”.

Fotoliul de director al unei întreprinderi de stat de furnizare a energiei electrice, pregătit pentru un om al PSRM? Ar fi fost făcute modificări în regulamentul concursului

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!