Fotoliul Întreprinderii de Stat SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord” (FEE-Nord), care livrează energie electrică pentru 15 raioane din nordul republicii, a fost câștigat de Serghei Gramma. Agenția Proprietății Publice a anunțat rezultatul concursului desfășurat la 17 iulie.

Serghei Gramma este economist și fost consilier al deputatului socialist Alexandr Nesterovschi, parlamentar ales pe circumscripția uninominală nr.10, Bălți. Toamna trecută acesta a ajuns consilier municipal în Bălți, din partea Partidului Socialiștilor.

Contracandidatul lui Serghei Gramma în concurs a fost Oleg Petelca, profesor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și manager de proiecte la Asociația Obștească (AO) „Pro-Business Nord”. Anterior, acesta a activat la „Moldinconbank” și „Eximbank”.

Fotoliul de director al unei întreprinderi de stat de furnizare a energiei electrice, pregătit pentru un om al PSRM? Ar fi fost făcute modificări în regulamentul concursului

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!