Război în Ucraina, ziua 278: Pisaniile lui Ștefan cel Mare sunt la Herson. Șeful NATO: "Nu îl putem lăsa pe Putin să câștige"

DECIS! Parlamentul se convoacă astăzi în ședință pentru a dezbate moțiunea de cenzură

20 iulie 2020, ora 10:37

Biroul Permanent al Parlamentului a decis pentru astăzi, 20 iulie, convocarea ședinței plenare a Legislativului. Deputații urmează să examineze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

În debutul ședinței Guvernului, premierul Chicu a cerut miniștrilor să se prezinte la ora 14 la ședința Parlamentului pentru a participa la dezbatere și a-și argumenta deciziile în fața deputaților.

Moțiunea de cenzură a fost înaintată la 16 iulie. Documentul a fost semnat de deputații Platformei DA, PAS și de deputatul neafiliat Octavian Țîcu. Dacă va aduna cel puțin 51 de voturi, atunci Guvernul este demis. Până la acest moment, au anunțat că vor susține moțiunea deputații Platforma DA, PAS, deputatul neafiliat Octavian Țîcu și deputații grupului parlamentar Pro Moldova.

/VIDEO/ Textul moțiunii de cenzură înaintat de Platforma DA și PAS împotriva Guvernului Chicu

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram