/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

Depăşire teribilistă lângă Comrat! O şoferiţă a derapat şi a ieşit în decor

20 iulie 2020, ora 11:30
Distribuie:

Depăşire teribilistă, total iresponsabilă lângă Comrat. O şoferiţă s-a angajat într-o manevră periculoasă, fără a se asigura, iar pentru a evita un impact frontal a luat-o într-o ultimă clipă pe acostamentul de pe contrasens, după care a ajuns în decor, acolo unde s-a şi oprit.

Situaţia a fost surprinsă de camera de bord din maşina care rula la moment pe sensul opus şi a cărei conducător a fost pus într-o situaţie de risc. Potrivit bărbatului, la volan se afla o tânără cu o vârstă de aproximativ 20 de ani, probabil de naționalitate găgăuză.

După ce s-a întors spre locul unde aceasta s-a oprit, inclusiv să se convingă că este bine şi să-i ceară careva explicaţii, conducătorul auto ne-a comunicat că domnişoara s-a amuzat de cele întâmplate. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram