Depăşire teribilistă, total iresponsabilă lângă Comrat. O şoferiţă s-a angajat într-o manevră periculoasă, fără a se asigura, iar pentru a evita un impact frontal a luat-o într-o ultimă clipă pe acostamentul de pe contrasens, după care a ajuns în decor, acolo unde s-a şi oprit.

Situaţia a fost surprinsă de camera de bord din maşina care rula la moment pe sensul opus şi a cărei conducător a fost pus într-o situaţie de risc. Potrivit bărbatului, la volan se afla o tânără cu o vârstă de aproximativ 20 de ani, probabil de naționalitate găgăuză.

După ce s-a întors spre locul unde aceasta s-a oprit, inclusiv să se convingă că este bine şi să-i ceară careva explicaţii, conducătorul auto ne-a comunicat că domnişoara s-a amuzat de cele întâmplate. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!