/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Depăşire teribilistă lângă Comrat! O şoferiţă a derapat şi a ieşit în decor

missing
20 iulie 2020, ora 11:30

Depăşire teribilistă, total iresponsabilă lângă Comrat. O şoferiţă s-a angajat într-o manevră periculoasă, fără a se asigura, iar pentru a evita un impact frontal a luat-o într-o ultimă clipă pe acostamentul de pe contrasens, după care a ajuns în decor, acolo unde s-a şi oprit.

Situaţia a fost surprinsă de camera de bord din maşina care rula la moment pe sensul opus şi a cărei conducător a fost pus într-o situaţie de risc. Potrivit bărbatului, la volan se afla o tânără cu o vârstă de aproximativ 20 de ani, probabil de naționalitate găgăuză.

După ce s-a întors spre locul unde aceasta s-a oprit, inclusiv să se convingă că este bine şi să-i ceară careva explicaţii, conducătorul auto ne-a comunicat că domnişoara s-a amuzat de cele întâmplate. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram