Astăzi, în Japonia, Nissan a introdus o versiune actualizată a modelului LEAF Nismo, pentru care au fost anunțate îmbunătățiri ale șasiului și un volan mai “ascuțit”, mai ascultător de intervențiile şoferului. Amintim că LEAF Nismo a fost introdus şi a început să se vândă din vara lui 2018.

Versiunea sport a unuia dintre cele mai populare electromobile din lume iese în evidență printr-un kit exterior aerodinamic al caroseriei, jante exclusive de 18 inci, amortizoare setate mai rigid și o servodirecţie reconfigurată printre altele.

Cabina include un volan sport trunchiat în partea sa inferioară, scaune tapiţate cu o combinație din piele și Alcantara, iar pe panourile uşilor şi pe planşa de bord există inserţii care imită fibra de carbon. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!