/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Electromobil cu scaune sport Recaro! Nissan a actualizat modelul LEAF Nismo

missing
20 iulie 2020, ora 13:32

Astăzi, în Japonia, Nissan a introdus o versiune actualizată a modelului LEAF Nismo, pentru care au fost anunțate îmbunătățiri ale șasiului și un volan mai “ascuțit”, mai ascultător de intervențiile şoferului. Amintim că LEAF Nismo a fost introdus şi a început să se vândă din vara lui 2018.

Versiunea sport a unuia dintre cele mai populare electromobile din lume iese în evidență printr-un kit exterior aerodinamic al caroseriei, jante exclusive de 18 inci, amortizoare setate mai rigid și o servodirecţie reconfigurată printre altele.

Cabina include un volan sport trunchiat în partea sa inferioară, scaune tapiţate cu o combinație din piele și Alcantara, iar pe panourile uşilor şi pe planşa de bord există inserţii care imită fibra de carbon. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram