/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Marea Britanie: Poliţia a recunoscut că face uz de camere şi radare pentru a câştiga bani

missing
20 iulie 2020, ora 16:56

Șoferii se plâng adesea că radarele sunt instalate nu pentru a îmbunătăți siguranța rutieră, ci doar pentru a colecta amenzi. Se pare că gândesc astfel nu doar conducătorii auto din Republica Moldova, ci şi cei din ţările Europei occidentale.

Mai mult, chiar Departamentul de Poliție din Marea Britanie a recunoscut acest lucru, notează Daily Mail.

Instituția locală care are sub supraveghere toate forţele de aplicare a legii şi intervenţie (Her Majesty’s Inspectorate of Constabulary and Fire & Rescue Services), într-un raport public, a menţionat că este de acord cu faptul că unele locuri sunt alese intenţionat şi dotare cu radare pentru că sunt “terenuri bune de vânătoare” pentru generarea de amenzi, mai degrabă decât pentru a preveni accidentele. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram