/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

OASIS prinde culoare: Au mai rămas zile numărate până la vopsirea fațadei

missing
20 iulie 2020, ora 09:41

Lucrările la fațada OASIS Apartments sunt pe ultima sută de metri. În curând vom putea cu toții urmări fabulosul complex rezidențial în ultima etapă a construcției.

Într-un video lansat recent managerii de vânzări ai companiei anunță că în mai puțin de 5 luni proprie-tarii vor putea deja face reparație în apartamente. Potrivit acestora OASIS va fi finalizat nu mai târziu de luna Decembrie a acestui an.

Optați pentru apartamentul care vă inspiră zilnic prin panorame uimitoare.

Cele mai bune oferte de care puteți dispune sunt apartamentele de 57 și 67 m2 cu o compartimentare utilă. Prima rată minimală este de 6000 €, achitare comodă în timp de 7 ani. Fără graj, doar cu buletinul puteți beneficia de înprimut direct de la compania de construcție.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Complexul locativ Oasis susține modul sănătos de viață, motiv pentru care proiectul este prevăzut cu Sală de Fitness, Wellness & SPA by Aquaterra, locul care vă va ajuta să vă păstrați un tonus fizic bun, să vă umpleți de energie și să radiați.

Apelați pentru detalii: 069689333

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram