/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Şeful Daimler AG a anunţat autonomia S-Class-ului electric: peste 700 km

missing
20 iulie 2020, ora 12:44

Şeful Daimler AG, Ola Källenius, a anunţat autonomia S-Class-ului electric, model care se va numi EQS. Cifra a fost dezvăluită în cadrul adunării anuale a acţionarilor.

Electromobilul va fi prezentat în 2021, ceea ce înseamnă o nouă eră pentru Mercedes în ceea ce privește electrificarea. EQS va stabili mai multe standarde, iar unul dintre ele este în termeni de autonomie.

Datorită faptului că va fi primul sedan de lux complet electric de la Mercedes-Benz, construit pe o platformă nouă şi complet electrică, autonomia cu un singur plin de energie va putea depăşi 700 de km în ciclul realist WLTP! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram