Şeful Daimler AG, Ola Källenius, a anunţat autonomia S-Class-ului electric, model care se va numi EQS. Cifra a fost dezvăluită în cadrul adunării anuale a acţionarilor.

Electromobilul va fi prezentat în 2021, ceea ce înseamnă o nouă eră pentru Mercedes în ceea ce privește electrificarea. EQS va stabili mai multe standarde, iar unul dintre ele este în termeni de autonomie.

Datorită faptului că va fi primul sedan de lux complet electric de la Mercedes-Benz, construit pe o platformă nouă şi complet electrică, autonomia cu un singur plin de energie va putea depăşi 700 de km în ciclul realist WLTP! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!